به دنبال درآمدهای جایگزین برای جوامع محلی هستیم

تاریخ انتشار : 1403/07/19 - ساعت انتشار: ١٣:١٥ - گروه خبری : اخبار استان

نماینده ویژه رییس سازمان برنامه و بودجه در حفظ و احیای جنگل‌های زاگرس نیز در این نشست افزود: نمی‌توان جنگل را حفظ کرد اما توسعه منطقه و معیشت جوامع محلی را نبینیم و درآمدهای جایگزین برای آنها ایجاد نکنیم از همین رو این موضوع را به طور جد در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

فرخ مسجدی افزود: با وجود تمام تلاش‌هایی که در سال‌های گذشته در راستای حفظ و احیای جنگل‌های زاگرس انجام شده است اما همچنان هم در سطح کلان و هم در استان‌ها با مشکلاتی روبرو هستیم و جنگل‌ها حال و روز خوبی ندارند.

وی هم‌افزایی بین‌دستگاهی و توجه به روش‌ها و دیدگاه‌های علمی را لازمه حفظ و احیای جنگل‌های زاگرس عنوان کرد و گفت: رفتارها باید علمی و مشارکتی باشد.

نماینده ویژه رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با انتقاد نسبت به نگاه بخشی در کشور اظهار داشت: چالشی که در گذشته وجود داشته است حاکم بودن دیدگاه بخشی در بین سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی بوده است بطوریکه هر دستگاهی بدون هم‌افزایی و گاهی هم مغایر با دستگاه‌های دیگر فعالیت داشته است.

مسجدی تاکید کرد: از همین رو در گام اول باید هم‌افزایی بین بخشی بین دستگاه‌ها شکل گیرد چراکه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به تنهایی نمی‌تواند از عهده حفظ و احیای جنگل‌ها برآید و به نتیجه مطلوب نمی‌رسیم از همین رو همگان در این خصوص رسالت و وظیفه دارند.

وی ادامه داد: در کنار هم‌افزایی بین‌بخشی باید مشارکت مردم را نیز جلب کرده و منافع جنگل را با منافع ساکنان بومی هم‌جهت‌ کنیم.

 

نماینده ویژه رییس سازمان برنامه و بودجه یادآور شد: مدیریت باید به صورت حوضه‌ای باشد و نمی‌توان جنگل را حفظ کرد و توسعه منطقه و معیشت جوامع محلی را نبینیم و باید در این خصوص نیز برنامه‌های موثری داشته باشیم.

نسخه چاپی

ارسال به دوست

 


خروج